Ajankohtaista

Uudistuksia pätevyyskoulutukseen vuodelle 2021

Nyt voidaan jo katsoa valoisammin mielin tulevaan, kun erilainen ja haastavan poikkeuksellinen vuosi 2020 on ohi. Koulutusten näkökulmasta mennyt vuosi sujui totaalisen alkupysähdyksen jälkeen uusia toimintatapoja kehittäen, kokeillen ja paljon uutta oppien. Se oli lopulta hyvien muutosten vuosi.

Pätevyyskoulutusten järjestämiseen tuli vuoden kuluessa tervetulleita uudistuksia, joita oli toivottu ja odotettu pitkään

Nyt on mahdollista valita itselle sujuvin ja mieleisin tapa pätevyyksien suorittamiseen tai uusimiseen. Lähikoulutusten lisäksi voit valita verkko- ja yhdistelmäkoulutukset.
HSM Turvallisuuspalvelut koulutustarjonnasta on laitettu uuteen kuosiin
– työturvallisuuskorttikoulutus,
– tulityökurssi,
– SPR ensiapukoulutukset ja
– kuljettajan ammattipätevyyskoulutus.

Suorittaisitko työturvallisuuskortin verkossa etätöinä?  Vai lähtisitkö kurssipaikalla järjestettävälle kurssille, pois normiympyröistä?

Verkkokoulutus toi mahdollisuuden kouluttautumiseen paikasta riippumatta kotoa, työpaikalta, toiselta paikkakunnalta tai lähes mistä vain – kunhan on verkkoyhteys. Verkkokurssit soveltuvat myös ammattipätevyyskoulutukseen.
Verkkokurssille osallistumiseen tarvitaan tietokone tai tabletti, jossa on web – kamera ja mikrofoni. Kurssille liittyminen on helppoa sähköpostiin lähetetyn liittymislinkin kautta.

Järjestämme kaikki pätevyyskoulutukset edelleen myös lähikoulutuksina – ne eivät ole mihinkään kadonneet!  Suunnittelemme lähipäivät turvallisesti nykyisten kokoontumisrajoitusten ja -suositusten mukaisesti. Toteutamme kurssit avarissa koulutustiloissa sekä toimimme muutenkin terveys ja turvallisuus edellä.

Mitä yhdistelmäkoulutus tarkoittaa?

Yhdistelmäkurssilla pätevyys suoritetaan kahdessa osassa, ensimmäinen osa virtuaalisesti verkossa ja toinen lähiopetuksessa. Verkkokoulutusosan tarkoitus on perehdyttää oppija teoriaopintoihin ja perusasioihin. Se toteutetaan itseopiskeluna verkossa omalla aikataululla. Kirjautuminen kurssille tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen saatavalla koodilla. Kursseihin sisältyy tehtäviä, joilla voi mitata omaa osaamista. Toinen osa koulutuksesta painottuu käytännön harjoituksiin, jotka toteutetaan lähiopetuksessa kouluttajan opastuksella ja ohjauksella.

Tulityökurssi, SPR EA1-ensiapukoulutus sekä SPR Hätäensiapukurssi 8t on nyt mahdollista suorittaa yhdistelmäkoulutuksena.

Tilauskurssi henkilöstölle?

Myös tilauskoulutuksissa pätee samat monipuoliset mahdollisuudet valita eri tapoja pätevyyksien suorittamiseen.

Tarjoamme ryhmäkoulutuksiin joustavia ratkaisuja erilaisiin koulutustarpeisiin.

Lisätietoja:

Marjo Hyödynmaa

HSM Turvallisuuspalvelut Oy

040 584 9560

koulutus@hsmturvallisuuspalvelut.fi

You might be interested in …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *