Yritys

Laadukkaat kortti- ja pätevyyskoulutukset joustavasti

HSM Turvallisuuspalvelut Oy tarjoaa kattavasti kortti-, lupa- ja pätevyyskoulutuksia verkossa, Tampereella, muualla Pirkanmaalla, Kotkan seudulla ja tilauksesta muualla Suomessa. Meiltä saat työturvallisuus-, ensiapu-, tulityö-, tieturva- ja vesityökurssit sekä kuljettajien jatkokoulutukset joustavin järjestelyin.

Jos olet ammattikuljettaja, meillä voit suorittaa vaivattomasti myös koko ”35 tuntia viiden vuoden välein” -jatkokoulutuksen!

Luotettava ja yksilöllinen palvelu

Meidät tunnetaan joustavana ja luotettavana koulutustarjoajana. Otamme koulutuksissamme kaikkien asiakkaidemme yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon.

Olemme ripeä palveluntarjoaja ja pystymme järjestämään tilauskoulutuksia lyhyelläkin varoitusajalla ja myös viikonloppuisin.

Viihtyisät koulutustilat, mukava ilmapiiri, laadukas ja asiantunteva opetus sekä maittavat lounaat ja kahvitukset tekevät koulutuspäivästä miellyttävän.

Asiantuntijapalveluja eritystarpeisiin

Kokeneet kouluttajamme ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tarjoavat myös asiantuntijapalveluja erityistarpeisiin. Palvelemme mielellämme kaikissa työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Lupakortit ja pätevyydet kuntoon, valitse HSM Turvallisuuspalvelut!