Työturvallisuuskoulutus

Työturvallisuuskoulutus verkkokurssina tai lähiopetuksena

Tarjoamme työturvallisuuskorttikoulutusta verkkokurssina tai lähikoulutuksena Tampereen ja Kotkan seuduilla, Pirkanmaalla sekä tilauksesta ympäri Suomea. Kouluttajiemme asiantuntemus ja kokemus ovat huippuluokkaa, ja palvelemme kaikkia kurssilaisia yksilöllisesti. Koulutus on myös kuljetusalan ammattipätevyys jatkokoulutusta.

Verkkokurssille (webinaariin) osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin, jossa on web-kamera ja mikrofoni. Kurssivahvistuksen mukana saat ohjeet kurssille liittymiseen.

Avoinna olevat koulutukset

Työturvallisuuskortti28.3.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti11.4.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti13.4.VerkkokurssiIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti25.4.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti2.5.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti5.5.VerkkokurssiIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti9.5.KotkaIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti16.5.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti23.5.TampereIlmoittaudu
Työturvallisuuskortti26.5.VerkkokurssiIlmoittaudu

Kurssin sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa hyvät tiedot työsuojelun perusasioista sekä perehdyttää ennakoivaan turvallisuustyöhön ja riskien hallintaan yhteisellä työpaikalla.

Teollisuuden sekä rakennus- ja kuljetusalan yhteisillä työpaikoilla edellytetään laajasti Työturvallisuuskeskuksen ylläpitämän työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittamista.

Koulutuspäivän tavoitteena on, että kurssin käynyt

  • tuntee nolla tapaturmaa -periaatteen
  • tuntee eri osapuolten turvallisuusvelvoitteet ja -vastuut yhteisellä työpaikalla
  • tuntee yhteisen toimipaikan määritelmän ja toimijoiden roolit
  • osaa tunnistaa yhteisen työpaikan kuormitustekijöitä

osaa tunnistaa yhteisen työpaikan vaaratekijöitä.

Työturvallisuuskortti®

Koulutus kestää 8 tuntia ja soveltuu eri toimialoilla toimiville. Koulutuksesta saa henkilökohtaisen työturvallisuuskortin®, joka on todistus kurssin suorituksesta hyväksytysti. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Työturvallisuuskortin ulkoasu uusiutui vuonna 2017, aiemmin suoritetut kortit ovat voimassa korttiin merkityn määräajan mukaisesti.

Työturvallisuuskorttikoulutus on Liikenteen turvallisuusvirasto Traficomin hyväksymä ja soveltuu kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutukseen.

Koulutuksen tentti voidaan suorittaa tarvittaessa englannin, ruotsin, viron tai venäjän kielellä.

Verkkokoulutusmateriaalia on saatavilla yhteisen työpaikan työturvallisuuden pelisäännöistä eri kielillä (fi, en, sv, et, ru). Kirjaudu tästä. (sisäinen linkki)

Occupational Safety Course in English. (sisäinen linkki Occupational Safety Card -alasivulle)

Tilauskoulutus? Pyydä tarjous!

Mikäli haluat työturvallisuuskoulutuksen toimipaikallesi, tulemme mielellämme! Ryhmäkurssien tiedustelut ja tilaus 040 584 9560 sekä koulutus@hsmturvallisuuspalvelut.fi.

Hyödynnä koulutusten verovähennysoikeus! HUOM! Jokaiselle Koulutus-alasivulle tulee tarjouspyyntö-kehotuksen yhteyteen tämä: Hyödynnä koulutusten verovähennysoikeus (sisäinen linkki https://www.hsmturvallisuuspalvelut.fi/koulutusten-verovahennys/)